Blog

April 20, 2016

Tirana Gas Pipelines Safety Workshop

Ne date 20 Prill 2016, u zhvilluar workshop-i Tirana Gas Pipeline Safety Workshop – Step by Step Approach. Workshop-i u fokusua ne kushtet e sigurise dhe shendetit ne pune te gazsjellesit gjate fazes se ndertimit.

Qendra Shqiptare e Sigurise dhe Shendetit ne Pune mbajti nje prezantim me teme “Shoqeria Civile – Nje Aktor i Rendesishem ne Ceshtjet e Sigurise dhe Shendetit ne Pune”.

Act
About agjino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com