August 26, 2016

Takimi Fillestar i BALcanOSH.net per Projektin IPA Rajonal, Financuar nga BE

Ne date 24 Gusht 2016, ne Shkup te Maqedonise, u zhvillua mbledhja e BALcanOSH.net per aktivitetet e projektit dhe formimin e Komitet Drejtues.

Kjo mbledhje kishte per synim te krijonte veprimin, te vendoste rregullat e brendshme per zbatimin e projektit dhe te familjarizonte partneret e projektit me aktivitetet dhe procedurat per implementimin e tij.

Ne kete mbledhje u prezantua projekt-strategjia dhe plani per implementimin e projektit, si dhe u diskutua rreth trendeve me te fundit ne fushen e Sigurise dhe Shendetit ne Pune, si iniziative Evropiane per luften ndaj karcinogjeneve ne pune (http://roadmaponcarcinogens.eu) dhe fushata No Time to Lose (http://www.notimetolose.org.uk).

Act
About agjino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com